Η πλατφόρμα eClass του ΠΜΣ «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser), χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Η εφαρμογή έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση v.2.5.6 και έχουν διορθωθεί διάφορα προβλήματα ασφάλειας, αλλά και λειτουργικότητας της πλατφόρμας.

Η πλατφόρμα έχει συνδεθεί με την Αρχή Πιστοποίησης Χρηστών του Πανεπιστημίου (Single-Sign-On).

Πλέον για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το username και το password2 που σας έχουν χορηγηθεί από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Single-Sign-On κάντε κλικ εδώ:

Είσοδος στο σύστημα

Σημείωση:

Εάν είστε νέος χρήστης, η πλατφόρμα θα σας μεταφέρει αυτόματα στη σελίδα επικύρωσης των στοιχείων σας. Διαφορετικά, θα συνδεθείτε κανονικά και θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μαθήματα του ΠΜΣ.

Για την εγγραφή σας στα μαθήματα, απαιτείται ο κωδικός εγγραφής του μαθήματος που σας έχει γνωστοποιηθεί από τον υπεύθυνο καθηγητή.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τους κωδικούς πρόσβασης, θα πρέπει να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος ώστε να σας εκτυπωθεί το Προσωπικό σημείωμα φοιτητή/φοιτήτριας.